PlayStation3
-
Cvd #2019 Nincs itt semmi félreértés, legalábbis a részemről. Tisztában vagyok vele, hogy PC oldalról a Star Wars: Rouge Squadron, GC-s oldalról meg a Star Wars: Rouge Squadron 2: Rouge Leader-ről van szó. Én a PC-s R. Squadronra írtam, hogy nem használta ki az akkori PC-ket se. A Rouge Leadert nem szidtam, sőt fájt is érte a szívem, de csak azért nem veszek GC-t, az ugribugri játékok meg nem érdekelnek.:)
"rs2 texturázás nagyon szaar..hát ennél nincsen szebb űrhajós texturázás.." - konzolos szinten nincs gond a textúrázásával, viszont közel se ez a legszebb, PC-s űrszimulátorokban sokkal szebbeket is használnak, pl. itt a magyar Haegemonia.
""Sebaj, multkor jöttél a 4X multitextúrázással, de másodjára sikerült felfogni hogy hülyeséget beszélsz, remélem most is így lesz.:))"
ezt kifejtenéd bővebben??" - Elkezdted azzal, hogy hűdejó, GC-n négyszeres textúrázás van. Erre szóltam, hogy ez PC-n nem újdonság. Erre mégegyszer megjegyezted, mire felhoztam példának a DX9-et. Már nem rémlik? Egyébként rosszul is tudod, a GC nem 4 hanem 8 textúrát képes kezelni egy menetben (vagy ennek arányában effektelni), legalábbis mindenhol ezt olvasom.