PlayStation3
-
Gábor #1280 Hihetetlen ez a gyűlölködő/anyázó stílus itt! Hogy lehet ilyen elfogultan véleményt alkotni vmiről? A vagdalkozó csak pcvel rendelkezőktől kérdezem: miért nem lehet értelmesen hozzászólni a témához? Miért kell vkinek konzol-köcsögnek vagy überlama majomnak lennie azért mert van konzolja? Az irigység szól ilyenkor belőletek vagy mi a fasz van veletek?!?! Olvasom már itt egy ideje ezt az undorító kommunikációt,amit itt vita néven végeztek, és mondhatom hogy a csak pcsekenek a legundorítóbb a hozzáállása az újhoz, vagy a máshoz! Kit érdekel,hogy hanyas proci van a gépben,vagy hogy hány kib* opcióból lehet élvezhetőre állítani a grafikát? Nektek ez a játékélmény? Amit itt konzolostársaim -igen, KONZOLKÖCSÖGMAJOMLÁMA,STB VAGYOK!!- próbálnak felvázolni, az az,hogy belefáradtak/tunk a folytonos állítgatásba, amit el kell végezni,ahhoz hogy játszhassunk! Nem tudom a konzolosok hogy vannak vele,de én személy szerint MEGUNTAM és BELEFÁRADTAM, SŐT KIÁBRÁNDULTAM a pcs játékiparból! Egyszerűen annyira kevés SZÁMOMRA minőségi játék jön ki,hogy neten és letöltésen kívül másra a gépet lassan fél éve nem használom -megelőzném a beszólást: nem, nem szeretem a platformereket, nem ezek hiánya miatt nem játszom pcn-. DE a ps2vel sem játszom sokat, mert ott is ugyanúgy sok szemét, jön,de ha jön vmi gyöngyszem, mondjuk ff10, az jó sokáig leköt,amire pcs játék jó ideje nem volt képes! Kicsit elkanyarodtam a lényegtől: mi kényszerít arra,hogy szemellenzővel és gyűlölettel nézzetek arra,aki egy rossz szót mer mondani, az überfasza, tápolható,megunhatatlan pcre?? Miért nem lehet elfogadni másnak az álláspontját? Itt van a realizmus-baszás: pcre realizmust két kategória tud produkálni, az egyik a repülő sim (engem hidegen hagy) és elméletben az autó sim (ez is). Az elsőről nem tudok nyilatkozni, a másodikban tudok, és a GT3mat verő szim pcn nem létezik. Flémet megelőzendő csak egy indokot mondok: a japán fejlszetők az ÖSSZES játékban szereplő kocsit elszállítatták Japánba,hogy számítógéppel MÉRJÉK ÉS MODELLEZZÉK viselkedését. Melyik pcs autó simnél csináltak valaha ilyet?
Ez most már tényleg hosszú lesz. A lényeg,hogy legyetek már csak egy picit nyitottabbak,jó? Ne ugorjatok már rögtön a másik torkának,mert elmondja,hogy miért ábrándult ki a pcjéből -minden konzolosnak van, hiszen akkor itt nem tudna vitatkozni,nemde?-! Sztem néhány megértőbb konzolos még egy demonstrációs multiba is belemenne,ha találna egy értelemesen vitatkozó recipienst itt a fórumon,aki szeretné megismerni a másik oldalt!
Hosszú volt,de remélem legalább egy minimális gondolkodásra azért rákésztet néhány flémert!
Gábor