Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • RAMyMamy
    #63889
    hali

    odaadtam egy ismerősnek az rx 470 vga-mat, nálam tökéletesen működött előtte, most viszont csak az alsó pci-e x8 foglalatban működik, a felső x16-ban a windows nem ismeri fel, eszközkezelőben nem jelenik meg, de képet ad... valami olyasmit magyarázott az ismi, hogy kiégett az alaplapi hálókártyája tőle, mert nem is ment volna bele amúgy dual slotos kártya, nem volt hely neki, csak akkor nem értem, hogy minek erőszakolta bele... lehet zárlatot kapott a vga? külsőleg semmi nem látszik rajta... meghogy talán artifactolt nála, de nem is értettem, hogy miről beszél... szóval a lényeg, hogy nálam most nem teljesen jó, de a lassabb foglalatban műxik. mit tudok vele csinálni? alkohollal megtakarítottam a csatiját, az alaplapomon is kifújtam, de az én rx 580-am meg megy rendesen. valakinek valami tipp?
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2020.01.11. 18:44:43