Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • RAMyMamy
    #63880
    komolyan mondom, hogy menten tökönszúrom magam...

    felraktam az rx 470-es kártyához az msi afterburnert, hogy tudjam szabályozni a ventijét, mert kicsit hangos

    ezt a retek laptopszalont semmilyen formában sem lehet elérni, de csak nem hagyott nyugodni a dolog, az 580-asat szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam, próbáltam rajta biost frissíteni, de csak 1 számmal régebbit találtam. azzal se volt jó, így visszatettem a gyárit. nézem a játékot, hogy most már nem csak konfetti mód van, hanem még grafikai/textúrahibák is, na gondoltam egyet, hogy akkor húzgáljuk afterburnerben a csúszkákat, egye fene... erre mégrosszabb lett, na mondom megnyomom a RESET gombot rajta ésssss....... tádámm, egyik pillanatról a másikra megjavult a kártya??????? EZ MI?

    payday 2-ztem 5 percet, utána elindítottam a furmarkot rá, 3/4 órát ment, megint restart, semmi baja nincs...
    egy hajszálon múlt, hogy majdnem vettem újat... szóval igazatok volt, valami szoftveres gebasz lehetett, de hogy mi?! aztán pár nap múlva lehet megint jövök...
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.19. 17:09:32