Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • RAMyMamy
    #63862
    hát én nemtom, de ez a windows tuti nem normális... tegnap este lefrissítettem, az amd drivert szintén, most nézem, hogy felrakta nekem a sapphire trixxet, mikor asus kártyám van... ja, meg első körben persze a DDU-val letöröltem a drivereket, anélkül tök jól működött 800x600-ban :D

    én sem memóriahibára gyanakszom, mert láttam már olyat párszor az őrségi gépeimnél, olyankor összevissza csíkozott a kép már gép induláskor is. ez meg csak windowsban jön elő.

    asus rx 580 8gb dual a kártya. 1 éve vettem pár hónaposan használtan hardveraprón, eddig semmi baja nem volt. még ha bányásztak is vele, nálam elég rendesen el kellett, hogy múljon szegény ptsd-je, mert alig van bekapcsolva az egész gép, meló miatt szinte csak hétvégén ülök elé, és akkor sem mindig játszom. tehát nincs széthajtva, húzva se volt soha, így nem értem, hogy álltó helyében hogy a p...ba romlik el... elvileg 2021-ig garis a laptopszalonnál, de csak egy számla másolatot kaptam róla, mert 5 másik kártyával együtt vette a srác... nem tudom, hogy hogy működik ott a gariztatás, meg egyáltalán most mi van, de majd utánajárok. ha nem tudom megoldani, akkor talán reball...


    @#63861 köszi, megpróbálkozok ezzel a linuxos dologgal
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.09. 07:54:15