Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Calver
    #63855
    hát, attól függ hogy van beállítva - nálam asztal, dokumentumok és társai helye és elérési útvonala windows telepítést követően azonnal átkerül a merevlemezre, míg az oprendszer "többi része" SSD-ről fut. alapvetően viszont igen, rendszermeghajtón van az asztal mappája is, ilyenkor három opció van:
    1) adatmentő programot másik meghajtóra telepíted. nem túl elegáns, nem túl biztonságos, de ha csak ezzel tudsz operálni...
    2) ha rendszeresen lerohanod Rómát és akkora kibaszott barbár vagy, hogy nincs legalább két partíciód, akkor nagyon hangosan imádkozol miközben felpakolod a megfelelő szoftvert és halkan összerezzensz minden írási műveletnél. nem túl jó ötlet.
    2) kikapod a lemezt, ahonnan a fájl leirtásra került és másik gépben próbálod meg az adatmentést - ha a fájl előtte nem került felülírásra, már várhatóan nem is fog és visszanyered amit szeretnél.