Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ironman2 #63243 Köszi a válaszokat! Még majd annyit megcsinálok hogy a monitort rákötöm a régi gépemre (pentium 4, geforce6200),igaz vga kimeneten keresztül tudom csak oda csatlakoztatni.Szervízbe nem tudom mégegyszer vinni,mert állították hogy náluk jól működött.Pedig még garanciális jövő májusig az alaplap,processzor,és memória.Videókártyát előbb vettem,mint az új gépet.Az már nem hiszem hogy garanciális lenne.De javítani nem kell,hiszen tökéletesen fut minden.Majd valamikor veszek egy újabbat pár éven belül,ez az 1080-as geforce eléggé csábító.Addigra lemegy az ára is neki.Meg új monitort is kéne majd vennem valamikor.Addig meg elleszek evvel az apró hibával.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.20. 15:39:04