Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sanya200 #63104 Na ha valaki nekem ezt megmagyarázza vendégem egy virtuális sörre :D
Valószínűleg az ssd a ludas de kb nem értem épp ésszel.
Felraktam a 297gb-os vinyóra a rendszert az ssd-t leformáztam rendszeren belül.most eddig jól megy a windows.
Na most az ssd-t átraktam egy régi gépbe próbáltam rá telepíteni ezt dobja ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na ez még úgy semmi.Bekapcsolom az új gépet amiben az ssd volt eredetileg,és úgye a sima hdd-n van a rendszer.Ha nincs bekötve az ssd ez az eredménye.
Nem hajlandó elindulni,hiába arról bootolnék csak ezt dobja ki.
És lehet még fokozni még tovább
Úgy tölt be a rendszer ha az üres,leformázott ssd-ről bootolok!
Annyi hogy az ssd-n max annyi adat van amikor bekötöttem a másik gépbe peniről akartam bootolni.Bár ott nem kezdett el semmit,az az első 2 kép amit kidobott azt dobta ki.
Szóval nem értem hogy hogy a fenébe bootol a rendszer egy üres ssd-ről miközben fizikailag másik vinyón van a windows.És ha kikötöm az ssd-t nem fog betölteni se.
Na?