Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
yossarianHUN #62987 A Bloody5 az egerem drivere (A4Tech Bloody Gaming blablabla típus), a PCCompanion meg a Sony telefonom PC-s szinkronprogramja. A CCleaner-t még én raktam fel anno, a Logitech meg egy kormány miatt lehet (amit mondjuk már jó ideje nem használok). Marad a Productupdater, kilövöm, aztán meglátjuk mi lesz. Az autoindítós dolgokat már nézegettem, csak az a baj, hogy rengeteg van, és fogalmam sincs, melyik mit csinál. De ott lesz valami, mert egyszer kilőttem mindegyiket, és megszűnt a dolog. Csak hát ugye a következő indításnál csak félig állt fel a gép, nem volt net, satöbbi :D