Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
CamelX #62969 Sajnos bizony ez ipon-ból van, és én is hasonlókat hallottam róluk... sőt, azt hallottam hogy jogosan garanciás eseteknél is ismerni kell a jogaidat, különben lehúznak egy "hát, ezt max beszámítani tudjuk"-al...
Ez persze közel sem azt jelenti hogy nem élnék a jogaimmal, főleg hogy bőven benne vagyok a gari időszakban, csak az a baj, nem tudom reprodukálni a hibát. Ha nagyon leterhelem elhalkul (csak az amúgy korrekt ventit hallani kicsit), ha alapjáraton hagyom akkor meg kiszámíthatatlan hogy mikor jön elő (5 perc, vagy fél óra, vagy...), és általában netezés közbe jön elő full random. Én ha nem egy tisztességes jóarcú számtech üzletes lennék (hanem egy ipon-os :D), tuti azt mondanám hogy "elnézést, de a terheléses (és egyéb) tesztünk során a terméket hibamentesnek találtuk"... és nem mondhatnám hogy várjál csak, hagyd bekapcsolva legalább egy fél órát, közbe, majd előjön az, mert berak egy FurMark-ot, terhelve csendes, faszány... nope. Azóta is sasolgatom a GPU-Z-t, meg hazaérve kipróbáltam pár dolgot ami eszembe jutott hogy talán előhozza direkt a hibát, de semmi...