Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    Olyan gondom lenne hogy 1-2 játéknál nagyon droppol az egész.Most vettem meg a mirrors edge catalystot és jóformán játszhatatlan vagy legalábbis nem igazán lehet élvezni.Levettem már mindent megy 50-60 FPS-el majd fogja magát és leesik 0-ra az egész de csak 1-2 mp-ig utána megint megy 60-al.Most ezt miért?Ha kevés lenne a gép akkor folyamatosan akadna nem?Doom-nál ugyanez volt.Néha beakadt de csinált olyat hogy annyira leesett az FPS 40-ről hogy még a menü is szaggatott 5-10 FPS-el ment percekig.De még úgyis hogy kiléptem teljesen a játékból az asztalra majd vissza,és ha elindítottam már úgy kezdte hogy szaggat a menü.
    A gép a következő.
    Asus 970pro gaming/aura,FX 8320 3ghz,Kingston HyperX savage 8GB,Kingston 120gb SSD,Gtx 580.
    Tudom hogy nem mai a vga és 1,5 gb csak de eddig is elment minden még 2560x1080-ba is.Pl Beyond Earth Rising Tide de az új anno 2205 is,Fallout 4,witcher 3 mind játszható úgy hogy nem akad.De ez a 2 játék ezeknél meg van hülyülve.Nem lehet hogy melegszik és ha elér egy hőfokot akkor hibázik..stb?
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2016.06.12. 16:12:05