Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    Lehet táp is bár ha régóta ez a konfig van akkor nem.Nálam vga cserénél volt gond volt hogy be se kapcsolt először meg másodszor elvittem a vga-t máshova jó volt hazahoztam és bekapcsol a hgép,aztán néha játék allat gondolta magát és restart.Nem bírta el a 450-es hkc a gtx580-at.Új táp megoldotta a problémát.

Viszont nekem is lenne egy gond vga-val.
    Nemrég vettem egy LG 29um57p monitort hdmi bemenetes csak.És mikor valamiért szétszedem a gépet nem hajnlandó képet adni,no singnal.És játszani kell vele mire jó lesz.Nyomok egy bekapcs gombot miközbe megy és felvísít a vga egy pillanatra,maxra kapcsol de kép akkor sincs.Jó 5-6 kábel ki be dugdozás..stb után müködik de nem értem miért csinálja.Szarakodik a vga?Játék..stb alatt semmi baja nem indul újra..stb csak nem mindig kommunikál a monitorral de csak akkor ha valamilyen oknál fogva ki-be teszem a vga-t.