Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sanya200 #62864 Sziasztok,tegnap megjött az új proci de az alaplap nem nagyon akarja szeretni.Kidobja hogy ezt a modellt nem támogatja.Valóban egy fx 8320-at vettem de abból csak az "e" támogatja.Elindul vele a gép meg a rendszer is,fel is ismeri csak nem tudom lehet-e használni így egy ideig hogy ne legyen baja.
Az alaplap ez
ASUS M5A78L M LE
Veszek hozzá új alaplapot akkor amúgy is tervbe volt de nem fért bele a havi keretbe,meg gondoltam annyira nem sűrgős.De eléggé ingerszegény a lap.Kérdés hogy egy 2-3 hétig lehet-e így használni nem lesz-e baja?Fizukor le tudom cserélni ,még letudnám most is talán de nem veszek még egyszer ilyen 15k kategóriás lapot.Használtba néztem asus crosshair formula V-t.Am3+os.
Valahogy semmi kedvem szétkapni az egész gépet ha nem muszáj,megvan még a régi cpu szóval nem gond csak kedvem nincs szétszedni megint.