Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
vilcoxx #62853 Sziasztok!
A problémám a következő.
Adott egy új konfig: FX 6300, GTX 950, M5A78L-M LX3 lap, 8GB DDR3
Kingstone, 240 GB SSD (SHFS37A/240G), OEM1072B-420W-E1 ház a saját tápjával,
amihez még kellett egy 2×4 pin molex -> 6 pin átalakító a VGA-hoz.
A Win 7 telepítő gond nélkül végigmegy, csak egyetlen partíció van az egyszerűség
kedvéért, és mikor kiírja hogy szolgáltatások indítása, akkor újraindul, majd
jelzi, hogy hiba történt a telepítés során és kezdjem elölről. Telepítettem
már dvd-ről és usb-ről egyaránt, 32 és 64 bitest is, volt, hogy kivettem a
VGA-t és úgy telepítettem a formázás után de mindig ez a hiba jött elő.
Jelenleg sikerült x86 VISTA-t feltenni, ami parancssoros módban vagy a bejelentkezési képernyőn évtizedekig elvan, de amint belépek max 1 perc múlva újraindul, de olyan gyorsan, hogy a ventik még egy tizedmásodpercre sem állnak le. Elvileg regeditben beállítottam, hogy hiba esetén ne legyen egyből resi, de ez sem érdekli.
A memóriateszt és a chkdsk nem talált hibát, a HDD Sentinel szerint 100%-os az SSD.
A BIOSban 50 fok körül van a proci, 37 fok körül a lap.
A táp szerintem ennyitől még nincs leterhelve, illetve nem írja, hogy
amiatt történt volna az újraindulás. Már úgy is kipróbáltam, hogy a VGA 6PIN-jét másik gépre kötöttem, hogy annak a tápját használja.
Minek lenne érdemes utánanéznem, mit próbálhatnék még ki?