Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Mayorpapa
    Nem WIN7 volt, de mivel nem hagyott nyugodni a dolog, beleástam magam egy kicsit, igaz, 2 órámba telt, míg érdemi segítséget találtam egy OROSZ oldalon! Szóval: ez a fájl a directx-el van kapcsolatban. Ez sérülhetett. Próbáltam fiam gépéről egy "original" fájlal helyettesíteni, de sajna nem jött be, ugyanúgy nincs hang. Próbáltam directx-et újratenni, nem engedte, mert már fent van. Leszedni nem sikerült (fizetős programot találtam csak), aztán egy orosz oldalon leírták, hogy elég csak egy fájlt törölni, a dirctx máris frissíti önmagát. Én pont az említett rossz fájlt töröltem, és elindítottam a dirctx frissítőt, letöltötte a hiányzó fájlt, és voilá: működik minden mint régen! Köszönöm magamnak a segítséget :) Szegasztok!
    Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2016.02.18. 20:21:41