Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Mayorpapa
    Üdv! Van egy kis gondom: Assassins Creed Unity játék egy idő után fagyogatni kezdett, találtam rá egy megoldást: egy-egy fájlt (x_audio2_7) át kellett nevezni két könyvtárban (system32, sysWOW64), és így jó is volt a játék utána egyszer sem fagyott ki. Igenám, de - mint utólag megtudtam a steam fórumából - ezt játék után egyből vissza kellett volna állítani, mert, és itt a problémám: másik játékban így most nincs egyáltalán hang (SniperElite3, Watch Dogs, GRID Autosport)! Nem értek hozzá, de gondolom memóriában letárolt valamit, megjegyzett valamit, és hiába állítottam már vissza az említett két fájlt, telepítettem újra a játékot, nincs hangja :( Félek, hogy még új telepítésű játékoknál is ez lesz, kérlek segítsetek, mi tévő legyek?