Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SzocsA
    Tönkrement a régi és kicserélték ilyenre Kaon Na 1000 Hd a Digi tvnél. Nem voltam itthon mikor megcsinálták.
    Ebben van belső vinyó a felvételhez? Mikor rámennék a menüben a média tárhoz, akkor azt írja, hogy nem érzékelhető a Hdd. szóval akkor valószínű, hogy nincs benne. Amúgy USBvel próbáltam betölteni képeket, de nem látott semmit az usbt elvileg látta, hogy bent van. 1 gbos.
    Kéne vennem egy külső vinyót hozzá. Mégis mekkorát hogy tudjak rögzíteni sok filmet, sorozatot, esetleg sportműsort.
    Meg ha felvennék egy műsort az kb hány GBos lenne?
    És le tudom játszani vinyóról a filmeket, ha beteszem a számítógépbe?
    Van egy ilyen mvix unicorn izém, még régen kaptam a keresztapáméktól. Elvileg olyan mint egy külső vinyó csak az a baj, hogy ilyen régi szalagos csatlakozójú vinyó megy bele, tvn lehet vele vinyóról nézni filmeket.