Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sanya200 #62790 Sziasztok! 
Döntés előtt állok,fülest kéne beszerezni.Viszont nem igazán tudok dönteni,pc-re játékhoz és filmhez kellene.
Viszont nehéz dönteni 20-at adok érte max többet nem igazán szánok rá.Van a gépemben egy különálló hangkártya egy ASUS Xonar DGX.
Viszont sokan ajánlották a Razer Kraken fülest,DE az usb-s szóval nem tudom tudnám-e mellette használni a hangkártyát,mivel azon usb nincs csak jack aljzat.Nem hiszem hogy tudna úgy müködni együtt a 2 hogy pl tiltom az integrált hangkarit meg ottvan a hangkártya saját szoftvere,profil állítás..stb lehet nem menne a fülessel ez a része se.
Esetleg ha a kraken tudja ugyanazokat a "ficsöröket" mint az xonar DGX akkor lehet azt venném.Pl eax5.0..stb
Hangkari direkt ezért van mert ez fejhallgatóra optimalizált.
Szóval nem tudom.
Van még 2 amin gondolkodok az egyik az Asus Cerberus a másik STEELSERIES Siberia Raw.Ezek jack dugósak.
És ami nekem NAGYON FONTOS.
Zárt rendszerű legyen,közel a tv..stb elég sok a háttérzaj és nem akarok áthallást..stb nem tudom van-e ezeknél aktív zajszűrő vagy csak a felépítésétől függ hogy zárt-e vagy nem.Mikrofon nem lényeg ha nincs nem baj,sőt úgy tudom hogy azok jobbak amihez nincs.Lényeg ne menjen a hangzás rovására a mikrofon.