Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
csabika1982 #62754 Sziasztok!
A következő a gépről lenne szó:
alaplap: asus a88xm-a
proci: amd a10 5800k
vga: asus r7 260x 2gb gddr5
ram 2db kingston4gb ddr3 1600
ssd:240gb kingstone
táp: approx 550w
Augusztus közepén lett összerakva win7 van rajta, netezésre, ill. játékra használja faterom, aki Ausztriába melózik így a gépet bizonyos időszakonként utaztatja (kb. 600km). A probléma: a gépet rendesen leállítja, majd a következő bekapcsoláskor jön az ablak, amit szerintem ismertek már a Windows súlyos hiba után helyreállt amit okozhatott hardver vagy szoftverváltozás . Normál módú indítás vagy hibajavítás lehetőség van, ha kiválasztja a normál indítást nem indul el csak folyamatosan újraindítja magát nem áll föl a rendszer, a másik lehetőségnél meg nem javítja ki a hibát úgysem indul. Ma már személyesen is láttam mivel itthon van, a trükk, amivel működésre szokta bírni, ha picit megmozgatja a videokarit és utána elindul, én ma speciel az ssd-ről húztam le kábelt majd vissza és elindult. Fater nem telepít semmit rá, mikor meghozza a lejátszott játékot letörlöm és rakok fel másikat, de mint írtam kb. 4hónapos gép és az elején nem volt semmi probléma vele, nem tudom talán az első utazást követően jött elő, de ez nem biztos. Tudom, hogy ennyi infó alapján nem lehet pontosan megállapítani mi is a hiba én csak a véleményetekre, tippetekre esetleg tapasztalataitokra lennék kíváncsi azért is, mert ma megnézi a gyerek aki összerakta neki a gépet. Telefonban annyit mondott lehet, hogy vírusos. Ingyenes Avg van fent lefuttattam linkelem amit talált és még pár képet amit most találtam talán nektek mondd valamit.
[/URL]
[URL=http://www.kephost.com/image/SLWP]
[/URL]
[URL=http://www.kephost.com/image/SLW4]