Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Scottt
    Aquában vettem, és mivel nincs az albérletben 1 csavarhúzó se, ezért gondoltam be is rakatom.Rossz gondolat volt, főleg háromezerért.

Letöröltem a lemezkezelőből, nem foglaltnak mtatta , úgy bejön a telepítő, hogy melyik partícióra akarom rakni a windowst.
    Ott ugye újként kitudom választani, méretet beállítani

Ha ezután simán rányomok a továbbra akkor: Nem Sikerült a Windows telepítése a megadott helyre.Ellenőrízze az adathordozó meghajtóját. A következő hiba történt: 0x8030024.

Ha formatálni akarom:Nem sikerült formázni a megadott partíciót:Hiba: 0x80070057

Ha lemezkezelőből formázom akkor kezdődik újra onnan, hogy nem tölt be a telepítési képernyője a windowsnak.
    Az 57-es megoldója microsoft support szerint pedig, hogy töröl,újra létrehoz,formáz telepít

De a formázásra dobja ki az 57-es hibakódot,szóval innentől kezdve lövésem sincs, Samsung Magician hibátlannak mutatja, és a Dell diagnosztika is
    Utoljára szerkesztette: Scottt, 2015.12.18. 22:37:48