Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Scottt
    Üdv!
    Tegnap vettem egy Samsung 850 EVO SSD-t az Inspiron 5537-es laptopomban.(Most látom, hogy az Aquások az ODD helyére tették nem pedig a HDD-t tették át az ODD helyére, tehát így csak SATA 2-es csatlakozón van ami ugye nem engedi kihasználni a teljes sebességét?!)

Ugye a HDD-n már van egy W 8.1 minden adatommal, a tervem az lett volna, hogy felrakok egy W8.1-et az SSD-re is, a fontos fájlokat átmásolom az SSD-re a HDD-ről miután ez megtörtént, aztán a HDD kap egy formatálást a fontos cuccok meg vissza-minek maradjon rajta fölösleges windows, meg az elmúlt évek összegyűlt szemete-, csináltam egy bootolható usb-t, eredeti windows isoval, microsoft szoftvert használva.
    BOOT menüben kiválasztottam, hogy az usb-ről bootoljon, utána szépen windows telepítő ablak, eljutottam odáig, hogy kiválasztottam, hogy az SSD-re telepítse, OK, elkezdődött a telepítés majd kis várakozás után megszakadt azzal a hibával, hogy a windows nem tudta fomázni, hibakód: 0x80070057
    Újraindítottam, majd lemezkezelőből leformáztam az SSD-t, azóta viszont, csak odáig jutok a telepítés során, hogy kiválasztom a nyelvet, majd behozza a telepítés elindul képernyőt és semmi.Többször is próbáltam, hagytam neki időt is, csináltam új bootolható usb-t, de semmi ott egyszerűen megáll.

Van valami ötlet?