Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • cylonflatus
    Pontosan, a 350-el meg megy minden hiba nélkül. Annyi, hogy az AC Syndicate indításnál rinyál, hogy up to dateeljem a drivert, de gond nélkül megy vele és gyönyörű. Most próbáltam a az új Black Opst, az is figyelmeztet a driverre, viszont az fagyogat is - bár erről olvastam, hogy volt valami gikszer, a 359.06 leírásában ki is térnek erre a jelenségre a BO-val kapcsolatban, szóval azt betudom a régi drivernek. A Witcher 3-at próbáltam még és a GTA V-öt, ezek meg még csak nem is panaszkodnak, mondjuk az utóbbin nem csodálkozom, mert 350-et pont a GTA-ra optimalizálták.
    De a legútóbbi 359.06-al GTA V- program leállt, egy nvidiás dll-re hivatkozva, AC Syndicate appcrash, Witcher 3 pedig még hibaüzenetet se küld, egyszerűen csak nem indul el.