Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Samsung Galaxy Mini telefonom meghülyült. A névjegyek részben bemegyek és minden üres. Nem csináltam semmit ma vele mielőtt telefonálni akartam. Ehhez képes az előzményekben ott vannak a hívások, a névjegyben szereplő nevekkel és számokkal és engedi szerkeszetni is.
Tehát csak azt tudom felhívni jelenleg, aki az előzményekben benne van, de a telefonkönyvhöz nem férek hozzá vagy szar. Akkor most mi van...? Ennyi? Buktam minden számot a SIM kártyán? A telefon akkor hogyan látja a számokat és néjegyeket az előzményban, ha a névjegybe menve meg üres az egész? Nem kapcsoltam ki a telefont, nem ejtettem le. Tegnap esete még én hívtam mást. Ma felveszem és a telefontkönyv azzal fogad, hogy csak keresni tudok. Beleírtam egy kamu számot, akkor az látszott új begyjegyzésnékt, de a régiek nem...
WTF?