Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Lacko86 #62611 Szevasztok!
Néhány nappal ezelőtti újratelepítettem a gépemet, azóta rendszeresen teljesen random időközönként (lehet ez fél óra, vagy akár 2-3 óra is) teljesen lefagy és csak az újraindítás segít neki. Újraindítást követően nem ír ki semmit, minden úgy megy mint korábban. Eseménynaplóban ennyit találtam "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása." Eseményazonosító: 41.
Úgy rémlik, hogy korábban is ugyanezt a windows-t telepítettem fel rá, ami ment legalább 2 évig, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
Megnéztem a hőmérsékleteket Everesttel, nekem teljesen jónak tűnnek 30-40°C körül minden.
Merre lenne érdemes keresgélni? Mi okozhat ilyen hibát?