Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Update: bár ez már nem hardware téma... de okozhat ilyet böngészőváltás? Eddig ff volt, de felbaszott, váltottam operára. Először csak laptopot, és akkor betudtam a véletlennek, hogy pont akkortájt vettem észre, hogy rosszul jár az óra. Tegnap asztali pc-n is átálltam operára, és láss csodát, most már itt is szarul jár. Legutóbbi frissítés épp ma volt 13:35-kor, ahhoz képest vagyok már +3 percben. Elképzelni nem tudom egyébként, hogy mi köze lehetne a böngészőnek az órához, én se hiszek igazából benne hogy ez lehet, csak túl nagy itt már a véletlen. Esetleg települhet böngészővel akármi káros dolog, ami az órám baszogatja?
Szerk.: ja és nem késik, hanem siet... laptop is, meg ez is, bocsi
Utoljára szerkesztette: nearo, 2015.10.04. 15:17:17