Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Baker1 #62380 Sziasztok! Tegnap vettem egy zsír új gépet, azonban az új gép és a monitor között nem megfelelő a kapcsolat. Mindent megfelelően csatlakoztattam, azonban bekapcsolást követően a monitoron semmi nem jelenik meg, olyan, mintha alvó állapotban lenne. Amint kihúzom a kábelét az új gépből, már írja, hogy ellenőrizzem a kábelt, végül ha visszacsatlakoztatom a régi gépre, újra minden klappol, fut le az önellenőrzés és töltődik a Win 7. Az új gépet megnéztem, minden rendben van vele, minden a helyén, de valami mégsem kóser. A monitor egyébként egy LG Flatron E1941, ezt nem cseréltem le, mert játékra nekem tökéletesen megfelel. :) Ui.: bekapcsoláskor egyet sípol, viszont rövidet, ami ha jól emlékszem, azt jelenti, hogy minden rendben. Szerintetek?