Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
würfel #62352 Help me!!! Alvó módot adtam meg a Vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségénél, ha lehajtom a latpop fedelét. Ha lehajtom a laptopom tetejét, akkor sokszor nem jön semmi elő, ha újból felhajtom. Csak a kikapcsolás/újraindítás segít. Nem találok összefüggést az alvó mód hossza és a renitenskedés között. Van hogy fél óra múlva, vagy akár 1 óra múlva is tudom folytatni a munkát, de 15 percnél is előfordul, hogy újra kell indítanom a göpzit, mert nagy sötétség lesz. A szervízben sem tudnak mit mondani. Most mát örökké így marad, hogy vagy műxik, vagy nem, ha felélesztem a gépet??? HELP.