Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nos hát, már tegnapelőtt is beállítottam az UEFI bios-ban full speedre a venti sebességét, de nem lett változás, mert lehet hogy a normál érték is a (közel) maxon pörgött. (az alacsonyabb érték beállításával pedig láttam hogy alacsonyabb fokon pörgött, csak ugye ez nem jó...)
A probléma hogy a nagy melegben könnyebben felkúszik proci hőmérséklete akár 85-90 fokra a komoly játékokban... :( Csak pár napja vettem észre ezt a jelenséget, tehát nem tudom hogy a hűvösebb napokon mi lehetett a helyzet...
A házam akkora hogy nem tud beférni pl. a dark rock (és ahhoz hasonló) hütő(k)... csak a Freezer Xtreme :/ (valamint a gtx 970 is egy nagy kártya...)
Utánanéztem hogy milyen megoldások vannak pl. paszta... de ez kicsit körülményes...
De egy kisebb házhűtő (ha beleférhet) is segíthet? Pl. házam tetején van egy szellőző rács és a gép tuning előtt beraktattam még egy hűtőt pont a rács alá... csak most nem tudom hogy beleférne mert a Freezer Xtreme "magas" és lehet hogy pont a helyet foglalja...
Ti milyen egyéb megoldásokat ajánlanátok?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.08.14. 15:21:12