Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
A processzor/system ventilátor sebességének az állításáról kérdeznék:
Mivel azt vettem észre hogy a proci hőmérséklete kissé akár 85 fokra (nem tudom hogy az mennyire okés az a hőmérséklet egy i7-es proci számára) is felmehetnek a komolyabb játékokban már kb. 15 perc után (Poject Cars, GTAV), mivel a szobám sajna elég meleg a kánikula idején...
Az UEFI bios-ban láttam a "System Fan Speed Control"-nél hogy négy opció van: Normal, Silent, Manual, Full Speed. Az alapértelmezetten a Normal-on van ez a beállítás. Kérdés hogy mennyire nyugodtan, teljesen nyugodtan állíthatom át Normal-ról Full Speed-re? Azt tudom hogy nyilván hangosabb is lesz, de ha Full Speed érték mellett dolgozna mostantól a venti, csökkenhet a tartóssága, megbízhatósága egyáltalán, vagy ez még a "határérték" alatt lenne?
Hűtőm: Freezer Xtreme, (asztali) gépem adatai az aláírásomban.