Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NiceScream
    Én azt gyanítom, hogy a magával a ZXDS-el van a gebasz. Eleve az szar, hogy a T-Home saját szoftvere fut rajta. Miért rossz ez,
    Csupán azért, mert míg a gyári szóval eredeti, nem piszkált szofverben van lehetőség a routert BRIDGE módba állítani, addig megpiszkált T-Home-os szoftverben nincs ilyen.
    Első körben azt akartam, hogy ZXDSL-t csak bridgeként használom és egy jobb, erősebb (3 antennás) routert pedig útválasztóként.
    De mivel ahogy mondom, nincs bridge funkció így döntöttem az extender mellett.

Ma beviszem a munkahelyemre az extendert és kipróbálom. Más cucc van ott, más szolgáltatóval. Ha ott jó lesz az extender, akkor megkérem a T-t, hogy a szutykukat vigyék valahová, ahol melegebb van.. ;)