Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • uikka
    Sziasztok!

A problémámmal már szétnéztem a google-on, de úgy érzem hogy inkább felteszem a kérdésem itt.
    Szóval a helyzet a következő: A gépem paramétereit megadom, ha kéritek, de egyenlőre a diagnózist írom le.
    A gépem már jó ideje rosszalkodik és egészem mostanáig a RAM-ra gyanakodtam, ám a mai napon teljesen meglepett.
    Ugyebár a fájlok hibás olvasását és az egyre sűrűsödő rendszerösszeomlást (becsíkozódik a képernyő és megfagy), valamint kékhalált a RAM meghibásodására vezettem le, ugyanis a HDD nemrégiben lett cserélve, a HDSentinel nevű program 99%os kondíciót mutatott, valamint egy memóriateszt során szintén a RAM tűnt a ludasnak.
    Ma azonban megfagyott a gép olyan szempontból, hogy a kurzor töltött, meg működött a háttérben a teamspeak, de nem reagált semmi kattintásra, így kis várakozás után újraindítottam, és nagy szörnyűségre immáron nem jutott csak az alaplap logojáig (nem adott ki semmijen kattogó hangot a winchester), ahonnan pedig betudtam lépni a biosba. Ott a boot eszközöknél csak a CD/ROM-ot látta, így jött a nagy pánik, hogy oda az adat. A gép megbontása és a kábelek megmozgatása után elindult szépen a gép és el is kezdtem lementeni az adatokat, űm azóta 2-szer is meghalt a gép, ám szerencsére újra tudtam indítani, ám nem tudom meddig marad életben.
    Nem tudom, hogy most a hdd haldoklik, vagy valami más alkatrész?

Köszönöm válaszotokat.
    (Elnézést ha érthetetlenül fogalmazok)