Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok. Egy olyan problémám volt minap, hogy bekapcsoltam volna a gépet de indulás után egyből leállt. Ezt 3-4x eljátszotta egymás után mire sikerült működésre bírnom. Pár USB- port nem működött és az UTP- kábelt se észlelte az alaplap. Újraindítottam a gépet.A után Bios Recovery fogadott. Utánna már a windows se indult (winload.exe) kék képernyő. Semmi probléma újra raktam a rendszert. Win 8.1 -re esett a választás. A probléma ott kezdődött. Hogy a gyári Intel chipset driver nem is tudtam feltelepíteni. (Nem felel meg a gép az előírt követelményeknek) Pedig mindig is ezt telepítettem! Nem létezik, hogy ezzel nem megy. Felmentem a gyártó oldalára laptopról leszedtem az alaplaphoz másik driver-t ott vagy ugyan ez a hiba fogadott vagy az , hogy nincs inteles adapter. Egyszerűen semmilyen alaplapi driver nem megy fel. Speedfan-al minden hőmérséklet megfelelő. Memória diagnosztikában sem talált hibát. Biosban állítodhatott el valami a recovery után vagy feltehetően alaplap kuka? Remélem azért valamennyire érthető volt. üdv!