Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem tudom sehova kötözni őket és pont, hogy szét kellett vágni egy régóta összekötözött kábelt, mert anélkül be sem tudtam tenni a kártyát...
A hosszú feket kábeleket, meg nem tudom csoportosítani, mert a vinyókhoz olyan baszott hülyén lehet csak vinni a tápot és az adatkábelt is.
Nem hiába mondom azt, hogy nevetséges szinten van a házak tervezése. Egy átlagember nem tudja úgy összerakni, hogy szép tiszta belső legyen, mert 20 féle kábelhosszt kéne ismerni, centira mindennek a helyét, stb.
Egyszerűen a tápból túl sok fekete kábel jön ki, aminek a fele nincs használva, de párban jön a régi/új féle csati. Ezért foglal olyan sok helyet. Hajtogatni sem lehet sehova, mert 3 db vinyóm van + DVD.