Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gforce9
    Nekem ilyen tapasztalataim nincsenek se amd se nvidia kártyákkal, pedig én szervizelek, tehát tipikusan hozzám csak a szar kerül. Egy-egy tipusnál, alaplap-cpu párosnál előfordul néha ilyen és találkoztam már vga-nál is ilyen esettel, hogy nem lehetett lehűteni sehogysem, de azok már hibásak voltak eleve. Általában nem szokott gond lenni még akkor sem ha kisebb, kevésbé szellőző házban vannak, de néhány esetben szív az ember. Szerintem csak kifogtál néhány ilyen hibás darabot. 55-60fok ugyanis teljesen természetes egy vga-nál. Még több is lehet nyugodtan. Ha mégis elszáll annak elsősorban 2 oka lehet. 1. hibás a kártya (ez a valószínűbb) ez esetben felesleges hűtőre költeni. 2. rossz a hőmérő és nem 55-60 fokon megy a kártya és azért száll el.