!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Még annyi hogy: van erről valami statisztika hogy akármilyen program, játék vagy bármi mennyivel jobban terheli a VGA-t vagy a GPU-t 5670x1080 felbontáson? ? Vagy hülyét kérdeztem?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.11. 20:24:02
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szeretnék összekötni három darab DELL-P2414H monitort egy ASUS-HD7870-DC2-2GD5-V2.
A kérdésem az lenne hogy ez sikerülni fog nekem úgy hogy: 1.Displaypor, 1.DV-I, 1. DVI-D ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de valóban elég inteligense kezeli elvileg, köszi a választ 😊
am a notiknál ez a turbo boost ez hogy működik mi ez egyáltalán? az oké h felemeli a proci órajelét, de meddig, mi alapján indúl be?
Laptoppal lenne egy kis gond, ma fordult először elő, hogy 1 óra kemény gaming után mintha standbyba dobta volna magát a gép. Mi lehetett a gond? Utána gond nélkül bekapcsolt.
CPU Support for Socket AM3 / AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™FX processor/ AMD Phenom™ processor/ AMD Athlon™ 64 FX processor/AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core processor/AMD Athlon™ 64 processor/AMD Sempron™ processor
A te CPU-d AM2+ foglalatú. Gond nélkül kell mennie. HA a tápodnak nincs ki keze lába, nem túl régi, akkor azzal sem lesz gond. Főleg, ha nincs mellette valami combosabb vga.
Pl az óra mellett van a daemon tools,hang állitgatás,virusírtó stb ezek fele nem jelenik meg ilyenkor.
De vettem elemet este berakom biztos az volt a gáz.
Next PC upgrade: 2022
Adott egy régi Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplap, amit szeretnék feldobni egy AMD Phenom II X4 955 (Black Edition?) procival (jelenleg egy AMD Athlon 64 X2 5000+ van benne).
A kérdésem az lenne, hogy kompatibilis-e a kettő? Én abszolút kuka vagyok ehhez 😊
Van benne occsó' táp is, nem tudom, hogy meggyilkolná-e (Switching Power Supply SL-500A).
Filmnézésre, esetleg régebbi játékokra használnám.
Utoljára szerkesztette: Laky, 2014.10.09. 14:35:31
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Next PC upgrade: 2022
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ahogy tippelted, az alaplap volt a gázos!
vettem újat, hibátlanul megy minden... a "vicces" hogy fél évben belül 2 szart fogtam ki alaplapból, remélem ez most jobb lesz 😊
!Forza Ferrari!
THERMALRIGHT TRUE Spirit 120M
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
SCYTHE Kotetsu
DEEPCOOL GAMMAXX 400
COOLINK corator ds
11-12k-nál többet nem költenék léghűtésre. Ezek mindegyike 120mm-es ventivel szerelt (9-es ventivel szerelt modelleket nem ajánlom), és kompatibilisek a legújabb foglalatokkal is ha egy esetleg update beugrana.
Rengeteg jobbnál-jobb hűtő van a piacon, még egy rakás modellt fellehetne sorolni de felesleges. Ezek már jól bevált, ismert modellek és az biztos, hogy egyikkel sem jársz rosszul.
Van egy i7 920as procim, gyári hűtővel, amit még 2010-ben vettem. Mostanában arra lettem figyelmes, h naponta kékhalálozik a gép. Idővel a proc hőmérsékletre terelődött a gyanú, ami be is igazolódott, mert HWMonitor 80 fokot mutat alapból, ha pedig eldöntöm a házat, 60-70 közöttit. Egyértelműen kontakt hibás a hűtő. Próbáltam újra felrakni, de nem oldódott a probléma, a rögzítés gyengének tűnik. Újrapasztázni sajnos nem tudtam.
Ha új hűtőt kéne venni, akkor milyet érdemes, ami felmegy 1366-os foglalatra, ami nem drága. A proc nincs tuningolva.
Előre is köszi a válaszokat.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Beírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája.
SEgítségre volna szükségem. Win 7 64 bites rendszerem van. A múltkor úgy volt, hogy rakok egy nvidia karit a gépbe, de kiderül hogy nem működik. Előre letöltöttem a drivert, ami most a desktopon van - nem került telepítésre. Ezt a file-t egyszerűen nem tudom törölni. A windows intéző használja, pedig soha nem telepítettem. Unlocker progival megnéztem, explorer.exe használja. Ha az explorer.exe leállítása után akarom törölni, akkor persze nem megy, mert nincs desktop, meg amúgy is rögtön újraindítja az explorer.exe-t, és a file újra használatba kerül. Csak nem tudom mi által van használatban, vagy miért.
Ötlet erre?
ebből lehet esetleg valamire követekztetni?
!Forza Ferrari!
" : " formátumban adtad meg a korlátozást?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Itt is próbálkozhatsz kérdezni !
Utoljára szerkesztette: gaba60, 2014.09.30. 22:13:26
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
2x egymás után próbáltam és megy !
Beszarás !!!
Köszi az infót ! <#worship>#worship>
Van akinél csak pendrájvról lehet telepíteni. Gondoltam én is kipróbálom. Azóta izgat a miértje. És mindig Rufust használok.
Utoljára szerkesztette: gaba60, 2014.09.30. 20:52:51
btw, tényleg nem tudok rá mit mondani...amúgy ha DVD-ről pengén felmegy akkor miért foglalkozol vele ilyen vehemensen? 😊 No offense, csak kérdezem.
Annyi idő alatt lemezről felmegy az egész ! <#smile>#smile>
A kütyü az 3.0-s de az nem jelent semmit mert a lapon ugye csak 2.0-s a csati.
Utoljára szerkesztette: gaba60, 2014.09.30. 20:39:07
http://www.youtube.com/watch?v=3uZTyqWvvSM
Nekem is ilyen a lapom.
Tőlük is kérdeztem, de ott is megállt a tudomány. <#smile>#smile>
Még anno amikor megjelent a Win8 akkor haverom gépére akartuk rátenni a rendszert egy 2.0-ás pendrive-ról és ugyanígy bejött az ikon de nem töltött. Vagy 3X restartoltunk és állítgattuk a dolgokat de nem akarta az igazságot. Aztán egyszer úgyhagytuk, leültünk meccset nézni és egyszercsak beadta.
Gyakorlatilag a kék logó bejön, de a folyamat jelző alatta már nem pörög.
Szeretnék mac cím tiltás létrehozni vezeték nélküli eszközökre.
A routerben meg lehet adni hogy melyek legyenek engedélyezve, ez eddig oké. A tablet és telefon mac címe is ilyen forma pl.= 12:34:56:78:91 stb.
Viszont a számítógépemben egy wifi stick van aminek az ip címe már nem kettősponttal van elválasztva hanem kötőjellel pl.=12-34-56-78-91
Kérdés, miért nem fogadja el a router a pc wifis mac címet?
válaszokat köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Novatek, 2014.09.30. 20:22:05