Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Anno az előző gépemnél ugyanabból a családból vettem a legerősebb CPU-t és a saját hűtőjével normál szorzósval húzás nélkül is elszállt 20 fokos szobában levett gépházzal, mert pillanatok alatt elérte a 85-90 fokos hőmérsékletet...
A mostani VGA húzái opcióját arra használom, hogy BUTÍTSAM. Cirka 20%-kal van lentebb véve az áramfelvétel és az órajel, de még így is néha elszáll a legdurvább programoktól a VGA hőmérséklet és összeomlik a gép, még a hard reset sem segít, ki kell kapcsolni. Eleve az vicces, hogy régi driverrel még a venti fordulatszámot is baszott szabályozni a kedves. Most 55-56 foknál elszáll. Ez volt asszem az utosó alkalom, hogy ATI VGA-t vettem... Mutassam a logot?
És ezek még csak az utóbb 4 év tapasztalatai, még 2006 táján volt, hogy az akkori gép CPU hűtője sem bírt a feladattal levett ház oldallal, csak akkor lehetett használni, ha egy asztali ventivel megfújtam az egész gépet...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.02. 11:47:48