Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Mester999
    Üdv!

Kemény problémáim vannak mióta kicseréltem a tápot egy erősebb 700w-ra meghalt a hdd (nem biztos hogy a táp miatt csak meghalt) és 120gb-os ssd-ről(pár hónapos cucc) megy a windows 8.1,7 és még xp-t is próbáltam telepiteni de ott azonnal hibakód jött be (0x0000007b talán) viszont mindig elkékhalálozik akármit csinálok vele (szerintem az amd driver telepítése előtt nem történne meg a kékhalál bár addig még nem vártam) és olyan észrevételem is van hogy minél jobban telik meg az ssd annál biztosabb hogy meghal :( (most 86 gb szabad és 2 napja él) na szval éppen most futattam a memtest86-ot 1 processzorral semmi problémát nem talál de ha mind a 8 magot vizsgálja (all cpu Parallel módban) akkor vagy csak siman ujraindul vagy attól függ hány mag van bekapcsolva az utolsó 1-2 magnál hibát ír és újraindul (biosban állított 6-4-2 maggal parallel módban...)
    +infó a táp előtt 500W volt előtte az volt a probléma hogy nagy gépigényű játéknál random leállt a gép...)
    M5a99x evo r2
    fx8350
    kingmax 8gb
    amdshiet r9 270x
    northq 700w
    ocz vertex

Most akkor a ram,cpu,táp,alaplap,videokari rossz, vagy az egészet vágjam bele a kukába

Ha ki tudtál igazodni és valamilyen megoldással tudsz szolgálni nagyon megköszönöm
    Utoljára szerkesztette: Mester999, 2015.03.17. 22:33:06