!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tehát az én gépem USBje nem jó... így mi lehet a gond?
(ipodja nincs mindenkinek... meg abba sem tudok bedugni 4 jacket és egy usb-t mivel ez 5.1es cucc)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: milk4, 2014.08.30. 21:26:48
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
(És azért vettem hangkártyát mert az alaplapi FOS 😄)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.30. 21:12:35
Van egy ilyen összeállításom:
Tritton Pro+ 5.1 (Headset)->Asus Xonar DGX (Hangkártya)->Asrock FM2A75 Pro4 (Alaplap)->Thermaltake Matrix (Ház)
Mi lehet az oka hogy zúg a füles?... alapból van zaj benne amint benyomom a gépet... engem idegesít... vagy ez ilyen?
Erősítés miatt? Vagy valami feszültség probléma lehet? help mert megőrjít<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.30. 20:42:31
Totalcmd-t itt szerintem felejtsd el.Ubuntu softverközpontban számtalan "totalcmd klónt" találhatsz.Wine-el ügyes módosítással csak a virtuális windózt fertőzheted meg.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.29. 16:15:14
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
1:1-ben nem cserélik ki. A garanciáztatás naptári napban 15 nap, tehát ha hétfőn leadod. 15-16.-án már mehetsz érte.Majd azzal fognak jönni (mint minden gariztató) hogy túlterheltek ezért csúszhat. <#banplz>#banplz>
Amúgy
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bevizsgálják, aztán megmondják mi a helyzet. Ha jól emlékszem 30 nap a határidő. De az én vállalati cuccaimat sokkal hamarabb visszakaptam. (illetve az újakat helyette 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fasza...
Soha nem találkoztam semmilyen számítógépemnél olyat, hogy már 75-80 foknál ne lett volna gond. A CPU75-80 foknál csinált nekem ilyet régen elégtelen hűtésnél, a VGA meg 65 fok előtt elszáll, mint a győzelmi zászló.
Egyes játékoknál csak azt tudom csinálni, hogy az Overdrivot bekapcsolom és lejebb (!) húzom a defaultnál az órajel értékeket és a kézi ventilátor vezérléssel 45-50% venti fordulatszámot állítok be.
Ez normális? Hogyan lehetne megoldani azt, hogy valóban akkor pörögjön fel a venti amikor kell...? Egyáltalán hogy a rákba melegedhet túl a VGA, amikor elvileg zárt házban meleg szobában sem szabadna ilyet csinálni. Tényleg ennyire béna emberek tervezik ezeket a hűtéseket és a vezérlést..?
Amúgy, inkább rakj fel egy windows-t ha már ilyet kérdezel.
Ma vettem egy Dell laptopot linux ubuntu oprendszerrel és olyan kérdésem lenne hogy tudok e rá ugyanúgy progikat telepíteni mint a windows-ra Pl: total commander rar kicsomagoló stb... és ugye vírusírtó is kellene valami jó! 😊
Köszi előre is a segítségeteket!
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De már rendeltem egy használt IDE HDD-t(3e.ft nem összeg) amivel ki fogom próbálni.Aztán ha azzal se jó akkor alaplap(vezérlő) gond van ami szerviz lesz vagy kuka😊
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/106846977/IDE_Laptop_Adapters_FOXCONN_2_5_Connectors.jpg
Ilyesformát gondolok.
Indok:Vírusok általában szeretnek dolgokat akadályozni.Kommunikál a kiszolgálóval és levesz a sáv szélességből így lassan töltögetnek a dolgok(akadozások).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szerk: Nekem most 2.4GB/4GB. Házi szerveren/HTPC-n általában 6-7GB/8GB.
Utoljára szerkesztette: milk4, 2014.08.19. 18:34:31
Utoljára szerkesztette: milk4, 2014.08.19. 18:30:46