Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Mester999
    Üdv.

Előfordulhat-e az ,hogy egy Chieftec 500W-os táp nem bír el egy Asus M5A99X R.2 szívében AMD FX8350+Radeon R9 270X+6db 12cm venti+OCZ vector+stb configot
    Csak a proci meg a videokari 425W-ot eszik gyári adotok szerint a probléma pedig ezzel kapcsolatban hogy totál alap beállításokon a biosban ,ha elinditok egy teljesítményt igénylő játékot ,GTAIV-et pl maxon egy kis ideig megy gond nélkül... de egyszercsak újraindul simán a gép és ha újra GTA-t elkezdem kb ugyanott hal meg ahol előzőleg

Driverek frissítve vannak bár már bánom hogy amd gpu a váltottam nvidiarol mert szerintem amd driverje kb
    Hőfokok sehol sincs túlmelegedés, már egy másik alaplappal és egy másik procival is tapasztaltam ezt ugyanezzel a konfiggal
    Ramok 2x KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz CL9

Válaszokat előre köszönöm
    Utoljára szerkesztette: Mester999, 2015.02.28. 10:08:02