Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
csonttika72 #61899 Sziasztok!
Múlt héten kezdődött az asztali gépemnél, hogy játék (bármilyen) közben elkezdett laggolni (pl. War Thunder 130-ról 25 fps-re esett vissza) és nem is akart javulni. Mivel a driverek frissek voltak,újra raktam a windows-t. De a hiba jelenség ua. maradt. Azóta próbálgattam laikusként tesztelgetni, és azt figyeltem meg, hogy kb. 20-25 perccel a bekapcsolás után megugrik a videókártya energia felhasználása, órajele, gpu load (ez nem tudom mi pontosan, de konstans 98%) akkor is ha csak simán a háttérképet nézem. Ha újra indítom akkor minden ok, majd 20-25 perc és újra kezdődik.
A gépem: i5 proci, GTX 660 gpu, 8 GB RAM, és 2 évig probléma mentesen ment, a játékok nagy része max grafon.
Valakinek valami ötlet? Sima videókártya csere?
Köszi ha tudsz segíteni!