Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hát nekem most úgy van, hogy előre van bedugva a füles, hátulra a hangszóró, és többnyire egyszerre szólnak. Mivel a hangszórónak van kapcsolója, így az akkor szól csak, ha én akarom, olyankor nem zavar, hogy a fülesben is van hang. Ha meg a fülest akarom használni, akkor meg kikapcsolom a hangszórót.
Viszont ezzel kapcsolatban lenne pár problémám is. Sokáig ez működött így rendesen, aztán egyszer azt vettem észre, hogy a hangszóró csak akkor szól, ha kihúzom a fülest, pedig tudtommal semmit nem állítottam el. Egy újraindítás megoldotta, de azóta néha előjön, és ugyanúgy mindig újraindítással visszaáll.
A másik, hogy amióta előre van bedugva a füles, van egy halk elektromos háttérzaja. Régebben én is jack elosztóval dugtam hátra mindent, csak néha meg kellett rugdosni a vezetékeket, hogy szóljon mindkét hangszóró (ez egyébként azóta se oldódott meg, hogy külön van dugva a füles - harmadik probléma), ezért dugtam át, és azóta van ez a zaj, előtte nem volt.
A negyedik az már maga a füles lesz, erősebb hangoknál a jobboldala zizeg. Ha kicsit erősebben megrázom, akkor mintha kis kavics lenne benne, vagy valami, mintha idegen tárgy került volna bele, belül törött volna le valami, vagy nem tudom. Ezen hogy lehetne segíteni?
A füles egy sony mdr-xd100, a hangszóró maxxtro spk316, a hangkártya elvileg egy via vt1818s, 6.0.01.10900-as driver van feltéve, ha jól rémlik ez járt hozzá alapból, oprendszer egy öreg xp.