Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sziasztok
az lenne a gondol hogy:
volt nekem 2db 1Tb-os samsung vinyóm, ment is minden a rendeltetés szerint, majd összeraktam egy új gépet, amivel az egyik vinyó már egyáltalán nem volt hajlandó dolgozni, a másik vinyó pedig csak úgy ha bootolás közbe (nem ezen van a rendszer) lehúztam majd visszadugtam az adatkábelt (AHCI bekapcsolva), de akkor ment egész türhetően, majd ma ezt írta ki a HD sentinel:
"Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
Azonnali merevlemez csere szükséges."
értem h ez a vinyó kuka, de a kérdésem az lenne, hogy a másik vinyó is ugyanazokat a hibákat produkálta, felpörög majd elkezd kicsit kattogni, csak azt fel sem ismeri már a gép
kérdésem az lenne, h van esély rá h csak az elektronika ment tönkre? mert azon a vinyón amit fel sem ismer elég fontos dolgaim voltak, annyira kéne csak újraéleszteni vhogy míg lementem róla őket, utána dobom is mind2-t a kukába....
szóval sztetek menthető még a dolog? vagy felejtsem is el?