Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Szerintem sehogy mert annak pont az a lényege hogy csak az egyik szóljon. Minek akarnád hogy egyszerre szóljon a fülhallgatód és a hangszórók kimeneted is ?
Ha elosztod ketté akkor gyengül az erősítőbe jutó jel is . Nekem meg pont az ellenkező volt a bajom , nem volt előlapi jack és úgy csináltam meg hogy elosztottam ketté a hátsó kimenetet de tettem a fülhallgató elé egy kapcsolót így tudtam szabályozni hogy az erősítőre is teljes jel menjen ha azon hallgatom.
De utána meg vettem egy házimozi erősítőt és ezt a nagyongagyi teszkós jackos baromkodást befejeztem , optikain megy az erősítőbe és ha fülesen keresztül akarom hallgatni (vagy vannak programok amiknek az analóg kimenet van megadva pl skyp sonyvegas )akkor vagy átkapcsolok a tálcán analóg kimenetre (vagy a programok automatikusan azon szólalnak meg).