Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    olyan segítségre lenne szükségem, hogy a catalyst control centerben van e és lehet e olyat beállítani, hogy a "vsync"-et automatikusan kényszerítse a játék alatt.

mert minden más funkciót be tudok rajta állítani ha szükséges, volt néhány játéknál példa arra, hogy az AF + AA - t kívülről kellett szabályozni ilyenolyan okból, szal nem először lépek be a centerbe, illetve régebben overdriveoltam is a kártyát.

most viszont egy régebbi játéknál erre lenne szükségem, hogy simább legyen a kép miközben forgatom a kameranézetet (two worlds I. rész) mert túl erős neki a gép, 60hz-n frissít, de gyors nézőpontváltáskor keletkezik benne egy "törés"

egyébként meg ha lejjebb veszem a grafikai beállításokat, akkor és csak akkor jelentkezik egy olyan hiba, hogy az égre nézve, de csak úgy ha a talajból már kevesebb mint a fele látszik (növényzet, fű stb.) akkor függőleges irányban lila vibráló hurkák jelennek meg, de a talaj felé közelítve a nézőpontot ezek meg is szűnnek. ez szintén a túl magas képfrissítés eredménye lehet (bár nem vagyok benne tökéletesen biztos, de csak ebben a játékban jelentkezik a hiba és csak ha leveszem a maximumról a grafikai beállításokat) de ez nem tartozik az alap kérdésemhez, csak érdekességképpen írtam le