64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
TomBond #61849 Ez nem folyamatos sípolás, hanem (szerintem) "rövid". A tápegység lehetséges hiba, a videokártya alaplapi. -
#61848 Előzmény.....
Valami hasonlónak lennie kellene (csak ott disabled/enabled kínál fel) akkor keresd fel úgy hogy POST Screen vagy olyasmivel ami "POST"-ot tartalmaz...Mondjuk a laphoz adott kézikönyvet ajánlanám(mivel a bios-"beállításrendszere" eltérőek). -
#61847 Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly
Continuous short beeps: Power error
Tönkrement a táp esetleg? Gondolom csakúgy nem csúszik ki a vga a helyéről. -
TomBond #61846 Egy ismerősöm gépe, tegnap reggelre megadta magát. Egy Gigabyte alaplapra (talán valami G41M) épített konfigról van szó. A hibajelenség a következő: Bekapcsoláskor kb 30 rövid sípolás, és se kép se semmi! Mivel ilyen bios kódot nem találtam, ezért szeretnék hozzátok fordulni. Van valakinek ötlete, hogy merre keresgéljek? -
fapipa #61845 SEGÍTSÉG ! ! !
NEM TUDOK ikont cserélni , mert eltüntek az opciók !
Gugliztam, nem találtam megoldást ...
> Jelenlegi jobb klikk :
Megnyitás
Megny új...
Megny. jegyzetf.
LejátszásVLC
Vizsg. MSC
Kivág.
Másol.
Parancsikon
Torlés
Átnevezés
Tulajdonságok > HIÁNYZIK A : fájl és a mappa helye meg a megosztás is ...
> A TULAJDONSÁGOKBAN pedig csak EGY !!! opció :
Általános
> HELP !!!
> A képfeltöltés.hu -n van még 2 db kép
-
steweee #61844 na akkor megoldás : ati tray tools - letöltése, abban már be lehet kapcsolni a force vsync-et
-
steweee #61843 és ettől már nincs is újabb az AMD oldalán xp-hez.... -
steweee #61842 rendben, köszönöm. megnyugodtam, nem én vagyok béna, hanem niincs is ilyen beállítási lehetőségem. több oprendszert is használok, ez egy évvel ezelőtti XP telepítés, mert kellett vmelyik régebbi játékhoz. de én mondjuk nagoyn szerettem az xp-t, csak vagy két éve telepítettem először win 7et, azóta egy másik vinyómon azt használom, mert egy kicsivel jobb a teljesítménye a hardvernek, és nem mellesleg lekezeli a nagyobb memóriát is. bár állítólag az XP alatt is meg lehet ezt oldani
ver. : ccc 2013.1223.216.3934
-
#61841 Játék -> 3D Alkalmazás beállítások -> Várakozás a függőleges frissítésére -> Mindig Be (Ha persze magyar a CCC) -
steweee #61840 olyan segítségre lenne szükségem, hogy a catalyst control centerben van e és lehet e olyat beállítani, hogy a "vsync"-et automatikusan kényszerítse a játék alatt.
mert minden más funkciót be tudok rajta állítani ha szükséges, volt néhány játéknál példa arra, hogy az AF + AA - t kívülről kellett szabályozni ilyenolyan okból, szal nem először lépek be a centerbe, illetve régebben overdriveoltam is a kártyát.
most viszont egy régebbi játéknál erre lenne szükségem, hogy simább legyen a kép miközben forgatom a kameranézetet (two worlds I. rész) mert túl erős neki a gép, 60hz-n frissít, de gyors nézőpontváltáskor keletkezik benne egy "törés"
egyébként meg ha lejjebb veszem a grafikai beállításokat, akkor és csak akkor jelentkezik egy olyan hiba, hogy az égre nézve, de csak úgy ha a talajból már kevesebb mint a fele látszik (növényzet, fű stb.) akkor függőleges irányban lila vibráló hurkák jelennek meg, de a talaj felé közelítve a nézőpontot ezek meg is szűnnek. ez szintén a túl magas képfrissítés eredménye lehet (bár nem vagyok benne tökéletesen biztos, de csak ebben a játékban jelentkezik a hiba és csak ha leveszem a maximumról a grafikai beállításokat) de ez nem tartozik az alap kérdésemhez, csak érdekességképpen írtam le -
SzocsA #61839 Másik márkában nincs olyan flasmeghajtó. ami volt bent rendszervinyóm az több mint 7 éves samsung. -
Blum #61838 Ha nem is pörög akkor azzal a cuccal valami gebasz van. Kellett neked Seagatet venned... :P -
SzocsA #61837 Nem látja a GParted sem. hibát ír ki, invalid, meg input/output error.
Csak a cdre kiírt 218 mbos Gpartedet látja.
mikor rámegyek a partíciós tábla létrehozására hibát ír ki.
Meg nem érzem a vinyón, hogy mozogna vagy zizegne. mint a másikon.
Gyárilag hibás lehet? azt mondták, hogy a nagyker január 9.én lesz :D -
SzocsA #61836 cdről kiválasztottam mindent amit kell és nem csinál semmit. valamit kiír, de nem tudok angolul.
Beállítom a nyelvet felbontást stb, és valamelyik lépésnél nem megy tovább 5 percet vártam. -
Blum #61835 Passz. Talán a hangkártya kezelőfelületében kéne kutakodni. Linuxon 3mp alatt megoldom :D -
Blum #61834 Igen
De amúgy mi az, hogy nem jó? Kiírtad GPartedet CD-re (vagy USB-re), arról booltál és nem látja a vinyót?
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.12.24. 15:01:39 -
#61833 Srácok olyat hogy tudok csinálni, hogy az előlapi jackbe dugott fülhallgató és a hangszóró együtt szóljanak? :D van erre szoftveres megoldás, vagy csak a forrasztgatás/minőségpusztító elosztó? -
SzocsA #61832 Nem jó!
Amúgy úgy működik ez a vinyó mint a többi sima hdd beteszed és leformázod és kész? -
Blum #61831 GParted LiveCD-t neki :) -
SzocsA #61830 most már nem tűnik el, de nem tudom inicializálni, azt írja nem megfelelő funkció!
lefrissítettem a biost. asus z97mplus a drivereket és semmi
windows 7 U X64.
gyárilag hibás lehet? -
SzocsA #61829 beszereltem a régi helyére az új vinyót a másikat kivettem, van egy 3. ami Green, azt csak tárolásra használom.
Arra az 1 TB os segate SSHD 8 GB os vinyóra nem tudom feltelepíteni a windows,
Megjelenik a telepítő, kiválasztom a nyelvet meg minden, és új particiót akarok csinálni, leokézom, kiírja, hogy a windows hozhat létre új particiókat, ekkor meg eltűnik az új vinyom, nem látja a telepítő.
Még jó hogy nem töröltem a régit, csak átnevetem a régin a particiókat, a C kivételével mert azt nem engedte, mivel azon volt a windows
Mi lehet a baj? mert most visszaraktam a régit, és bemegyek a lemezkezelőbe ott megnyitáskor felugrott egy ablak hogy inicializálni kell az új lemezt, leokézom és eltűnik az egész vinyó. nem látja a rendszer sem. -
Dodo55 #61828 " arra a 8BG ra nem tudok semmit sem telepíteni ha újratelepítem a wint?"
Nem tudom teljes mértékben értelmezni a kérdésed, de azt kell tudni, hogy az SSHD-k automata hybridek, a bennük lévő SSD gyorsítótárként funkcionál, közvetlen hozzáférésed nincs hozzá, a vezérlőelektronika kezeli. -
SzocsA #61827 vettem 1 TB os segate SSHD 8 GB os vinyot. még nem raktam bele a gépbe. arra a 8BG ra nem tudok semmit sem telepíteni ha újratelepítem a wint? és nem kell vele csinálni semmit sem, leformázni meg ilyenek? simán működik, persze a vinyót azt meg kell. -
#61826 Esc volt
köszi ! -
Blum #61825 Esc vagy F8 -
#61824 Üdv !
Új Asus laptopra telepítenék win 8-at de nem sikerül dvdről bootolni.
Biosban már állítottam a bootmenüt,hogy dvdvel kezdjen de hiába pörgeti fel a lemezt mindig csak a freeDOS indul el.
Nincs valami bill ami előhoz egy quick boot menüt?
Vagy mivel próbálkozzak? -
#61823 speccy nevű program -
sanya200 #61822 Csak egy kérdés
Van egy lg LB5610tv-m 2.0 hangfalak,dts nincs de gépre van kötve szóval igy van.
TV spec
De van itthon nekem egy 2.1 labtec hangfalam is
Ha jól tudom ez az kinézet alapján ugyanaez,papir már nemtom megvan-e a hangfalon meg semmi ilyen nincs.
Labtec Pulse 2.1
A kérdés hogy melyik jobb a gyári tv ami csak 2.0 vagy a labtec ami 2.1.
Minőség érdekel a labtec tudom kisebb wattos de amúgy se szeretem hangosan az érdekel hogy melyik szól szebben,érdemes rákötni vagy jobb a gyári? -
#61821 sziasztok
melyik programmal tudom monitorozni játék közben a gpu és cpu hőmérsékletét? előre is köszi -
#61820 Vágom hogy ilyennek kéne lennie, de nálam egyáltalán nincs ilyen opció. -
#61819 sziasztok
magyar steam support van, ahová lehet írni? -
#61818 Köszi srácok :D. Persze, ez már túlzásnak tűnhet, de úgy vagyok vele, ha már valamiért pénzt ad ki az ember, és hosszú távra tervez vele, akkor már ne ilyen balgaságon ússzon el az egész. :) -
#61817 ami szintén fel tud töltődni statikusan :D
csuklóra szokta rakni karpántot, ami le van földelve. -
#61816 Vagy vehet gumikesztyűt is. XD -
#61815 -
#61814 majd mondjon el két miatyánkat és a régi VGA-t dobja a hátamögé :D -
#61813 fogd meg előtte a radiátort pl., vagy valami nagy fém tárgyat, lehetőleg földeltet, és akkor nem lesz baj. ja, meg ne 130% poliészter zokniban csoszogj be a szőnyegen.
húzd ki a tápból a kábelt, aztán nyomj 1-2 power gombot, hogy elkergesd a kóboráramot ami még lehet benne.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.12.17. 15:00:31 -
Blum #61812 A semminél jobb. Amúgy ha óvatosan fogod meg az alkatrészeket akkor nincs gond, soha nem használtam ilyen antisztatikus vackokat. Összesen 1 RAM modult láttam emiatt megdögleni, azt is vagy 5 éve. (neménvoltam! :D) -
#61811 azért nem kell ennyire túlzásba vinni :D -
#61810 Egy gyors láma kérdés. Antisztatikus kesztyűnek számít a munkavédelmi boltban beszerzett, gumírozott felületű, fehér kesztyű? Nem tudtak nyilatkozni róla az eladók, de csak jó lesz. VGA cseréhez vettem. :D