Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SzocsA
    beszereltem a régi helyére az új vinyót a másikat kivettem, van egy 3. ami Green, azt csak tárolásra használom.
    Arra az 1 TB os segate SSHD 8 GB os vinyóra nem tudom feltelepíteni a windows,
    Megjelenik a telepítő, kiválasztom a nyelvet meg minden, és új particiót akarok csinálni, leokézom, kiírja, hogy a windows hozhat létre új particiókat, ekkor meg eltűnik az új vinyom, nem látja a telepítő.
    Még jó hogy nem töröltem a régit, csak átnevetem a régin a particiókat, a C kivételével mert azt nem engedte, mivel azon volt a windows
    Mi lehet a baj? mert most visszaraktam a régit, és bemegyek a lemezkezelőbe ott megnyitáskor felugrott egy ablak hogy inicializálni kell az új lemezt, leokézom és eltűnik az egész vinyó. nem látja a rendszer sem.