Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lastmohican #61801 Sziasztok!
Komoly problémám van! Van egy gép, ami kedden beszedett egy keyholder nevű vírust. A vírus fogta magát és felülírta, encryptálta a fájlokat. Azóta semmit sem lehet megnyitni vele. A vírust sikerült kiirtani, de a fájlokat sehogy sem tudom visszaállítani. Rendszer visszaállítás nem segített, a fájlokról pedig nem lett biztonsági mentés készítve. Shadowcopy sem jó, mert nincs keddnél régebbi verzió, amire vissza lehetne állítani. Get data backkel próbálkoztam, de azzal sem jutottam semmire, mivel a virus a fájljaimat felülírta. Nem tudom, hogy van-e még valami ötlet, avagy javaslat, mert fontos adatok is voltak rajta.
Nem tudom egyáltalán így lehetséges-e a fájlok visszaállítása, ha a vírus felülírta őket.