64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#61809 A mai gépek egy bizonyos cpu °C-nál kikapcsolja a gépet. :) -
#61808 Registry manipulációval megoldható úgy hogy adattárolót nem tudsz csatlakoztatni hozzá ,de a klaviatúra, patkány menni fog vele továbbra is. :) -
#61807 picit hangos, de még határeset.. bios-t kireseteltem, de utána sem lett jó, szóval marad 1600 rpm-em, ezért nem fogok új alaplapot venni, amúgy is 1155-ös... -
#61806 Nem hiszem hogy probléma lenne,sőt néha jobb mintha alacsonyan lenne alapjáraton/maximálisan,így kevésbé lassul be.Ha nem zavar az általa keltett zaj..... -
#61805 Így is keresgéltél?
Így
Utoljára szerkesztette: Met, 2014.12.14. 22:11:00 -
#61804 milyen a vezeték vége, amit rá akarsz kötni az erősítőre?
ilyen:? http://www.anrodiszlec.hu/images/ledlampa/hangszoro-kabel-piros-fekete-2x05-gb20082.jpg -
Naka #61803 Sziasztok! Kaptam egy régi Pioneer vsx-405-ös 5.1 erősítőt és fogalmam sincs hogy kéne bekötni,hogy 5.1-be szóljon... Valaki ért hozzá? Tudna segíteni?
5.1-es hangkártyám van meg kábelem is csak nem tudom hogy hova dugjam a front,rear és centert bemenetet...A hátsó panel: http://www.fein-hifi.de/images/product_images/original_images/442_5.jpg -
Blum #61802 Azta...nem is hallottam még ilyenről, hogy magyar usereket is megszívatott ez a vírus...részvétem.
Azokat a fájlokat kb. lehetetlen visszaállítani ilyenkor. Ha nagyon fontos adatok vannak rajta a Kürt kisebb-nagyobb vagyonokért visszatudja állítani (elvileg) de ha ez nem játszik akkor azoknak a fájloknak búcsút lehet inteni.
LiveCD-s megoldásokat lehet találni különböző fórumokon de nincs erre olyan megoldás, ami 100%-ig segítene ezen. A titkosított fájlokat eleve kvázi lehetetlen feltörni, nem tudok elképzelni olyan programot ami ezt pár kattintással megoldaná. Ennek ellenére érdemes szétnézni és próbálkozni, sokkal rosszabb már nem nagyon lehet. -
lastmohican #61801 Sziasztok!
Komoly problémám van! Van egy gép, ami kedden beszedett egy keyholder nevű vírust. A vírus fogta magát és felülírta, encryptálta a fájlokat. Azóta semmit sem lehet megnyitni vele. A vírust sikerült kiirtani, de a fájlokat sehogy sem tudom visszaállítani. Rendszer visszaállítás nem segített, a fájlokról pedig nem lett biztonsági mentés készítve. Shadowcopy sem jó, mert nincs keddnél régebbi verzió, amire vissza lehetne állítani. Get data backkel próbálkoztam, de azzal sem jutottam semmire, mivel a virus a fájljaimat felülírta. Nem tudom, hogy van-e még valami ötlet, avagy javaslat, mert fontos adatok is voltak rajta.
Nem tudom egyáltalán így lehetséges-e a fájlok visszaállítása, ha a vírus felülírta őket. -
#61800 Amúgy most röhögsz, de kb ott tartok :D Csak menjenek le a vizsgák, adok Én neki... -
Blum #61799 Win reinstall :D -
#61798 Megpróbáltam, de csak egy júzer bombáz folyamatosan azokkal a lehetőségekkel, amiket Én már végigjártam. Természetesen mindezt google chorme fordítói változatban, hogy öröm olvasni a sorokat. Az angol 100x jobb volt, de legalább próbálkozott. :)
Köszönöm az eddigieket, nem tudom hogyan tovább. -
Blum #61797 Win7 topikban kérdezd meg, hogy mi a teendő. -
#61796 Továbbra is ugyanazt a hibát tolja az arcomba. Érdekes. :) -
#61795 Köszönöm, megpróbálom! Az a vicc, hogy mintha ez a verziót is olvastam volna valahol, csak elfelejtettem kipróbálni -_-
A tanács pedig lehet megfontolandó. :) -
Blum #61794 Nyiss egy Jegyzettömböt, abba berakod ezt:
net stop wuauserv
net stop Cryptsvc
ren %windir%\SoftwareDistribution sdold.old
ren %windir%\system32\catroot2 crt2old.old
net start wuauserv
net start Cryptsvc
Elmented valahova (Asztalra pl) temp.bat néven, aztán rendszergazdaként elindítod. Restart és elvileg jó lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hosszú távon megoldás: Winfos updatet kikell lőni a gcibe, az ilyen biztonsági lófaszok MS rendszereknél "halottnak a csók" kategória, ha pedig feltétlenül kell valami update azt telepíted manuálisan. 10+ éves Windows pályafutásom alatt a Win Update kilövése volt az első teendőm rendszer telepítés után...nem is volt vele gond :) -
#61793 Sziasztok!
Sajnos az történt, hogy a Win7-em (Professional, SP1, 64bit) kb 45 nappal ezelőtt tudott utoljára rendesen lefrissülni. Két hibaüzenetet dob állandóan:
-800706BE
-800706BA
Már szanaszét gugliztam magam, próbáltam chkdsk-t, "gyári" update visszaállító progit, de semmi sem használt. Van esetleg ötletetek? Köszönöm :) -
#61792 sziasztok
ha valami bajom van steam-nek hová lehet írni? köszi a választ -
#61791 azt hiszem még nem lett kipróbálva más wifi-n. nagyon nem is tudjuk sajnos. -
Dodo55 #61790 Nekem az volt jó tegnap, amikor a céges laposon a hálókártya fogta magát, és egyszer csak nem volt hajlandó semmivel linkelni.
Kurva gáz volt, mert 15 percem lett volna egy eszközt configolni és elindulni vele a telepítés helyére üzembeállítás céljából :D
Felraktam a HP oldaláról a legújabb drivert, azzal inicializálni sem tudta már a NIC-et, mire a Realtek oldaláról leszedett legfrissebb driverrel + jópár újraindítástól (az utolsó ráadásul egy kényszerített ATX shutdown volt!) észheztért.
Ja, a lényeg: jogtiszta Win 8.1 -
#61789 Ez totál más; de nekem volt olyan hogy a TP link szarul kommunikált a szolgáltató "dobozával" és ezért ha volt is net gyengén, és kb max 2-3 órára (olyankor resetelni kellett a routert...) Hátha ilyesmi lehet.
Nem mondom hogy szar a router, de más WiFi-n próbáltátok már? -
#61788 pécsi laptopszalon
legelőször elküldték ezzel, aztán felrakott egy próbaverziós win7-et és akkor meg beszóltak neki, hogy win 8.1 kéne rá... no nagy nehezen átvették a gépet, és kb 3 napig tartott míg benyögték, hogy tényleg fos a gép, de nem a wifi miatt, hanem mert a jack csatlakozó rosszalkodott. a wifi problémát megoldották, de nem tudjuk, hogy hogyan. egyébként azt játszotta a gép, hogy max két pipa wifi volt, meg el is tűnt, míg a mellette lévő gépen full volt. na mindegy, ma kapott egy bontatlan gépet, de ugyan olyan fos neki a wifi, csak már nem meri visszavinni ezek után. :D
hp pavilion 15-p052sh a gép ha esetleg tudna rá valaki megoldást, mert kurvagáz, hogy a cseregép is ezt produkálja.... -
Blum #61787 :DDDDDDDDDDDD
Mi a bolt neve? Csak hogy megjegyezzem, hogy hol nem kell vennem még egy csavart se :D -
#61786 Oda többet ne vigyen semmilyen számítástechnikai eszközt. -
#61785 én sem hallottam még ilyenről, de spanomat ezzel az indokkal küldték el szervizből... -
Blum #61784 Épp elég ideig használtam warez winfost ahhoz, hogy kijelentsem: nem, marhaság. -
#61783 Csá.
Az lehetséges tényleg, hogy a notebook wifi azért nem fogja rendesen a jelet mert a winfosom nem eredeti? 8.1 pró. -
Novatek #61782 Ok, de nem akarom beizzítani a pákát. -
Blum #61781 Szoftveresen nem hiszem, hogy megoldható de ha otthon vagy az elektronikában akkor max. pár perc gányolással megoldható.
Biztos ami biztos tedd fel ezt a kérdést Win7 topikban is. -
Novatek #61780 Egy újabb kérdés.
Letudom kapcsolni a feszültséget egy adott usb portról? Nem szeretnék semmilyen programot használni, csak parancssort a konzolban(WIN 7). -
Novatek #61779 Megválaszolnám saját problémám.
Egy teljes formázás és a partíciók törlése kellett a jelenség megszüntetéséhez. -
#61778 Letöltöttem és felraktam. Bios-ban is beállítottam. Köszönöm szépen! -
Blum #61777 Chipset driver kell neked (Intel INF), hivatalos oldalról beszerezhető.
Amúgy nekem EP45-UD3R-em volt, ott BIOS-ban is bekellett kapcsolni a 2.0-át. Nálad nincs ilyen opció? -
#61776 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni az alaplapommal kapcsolatban, ami egy régi Gigabyte EP43 S3L.
A kérdésem az lenne, hogy milyen drivert és honnan tudnék letölteni hozzá, amivel működésre lehetne bírni az USB-t, hogy 2.0-n üzemeljen? A gyári cd már nincs meg és driver nélkül csak 1.0-n vánszorog. A gyártó oldalán néztem, de nekem nem volt egyértelmű mit is kéne leszednem erre a problémára.
Nagyon köszönöm előre is ha tudtok segíteni!
(Elnézést hogy ide is kiírom! Ezt a topikot csak az alaplap topik után vettem észre....) -
pumpa2007 #61775 igazábol még nem volt dolgom ilyesmivel.. anéztem videokat mindenhol azt mutatják hogy be kell kapcsolni a dual graphicsot. de nekem nincs ilyen menü a catalyst-ban. nem vágom én sem amugy hogy most mi van de mind1 az a lényeg működik... -
Blum #61774 Valamilyen szinten biztos tudnak együtt dolgozni ami igencsak meglepő mert hivatalosan nem támogatott.
Amit írtam az meg nem arcoskodás hanem egyszerű tény. Az ilyen APU-kat nem játékra találták ki, arra tökéletes, hogy egy HTPC-ben szolgáljon és BD-ket játszogasson le, mindezt alacsony fogyasztás mellett.
Amúgy meg nem értem...ha működik, akkor egészen pontosan mi is a bajod? -
pumpa2007 #61773 értelmes választ kérek ... nem csak arcoskodni ! igy ősküvelet..úgy. nekem erre futotta.. -
pumpa2007 #61772 akkor megtudnád nekem magyarázni a képen látható adatokat? és a teljesítmény javulást? -
Blum #61771 A 8370d az életben nem fog együtt dolgozni egy 5750-nel.
Amogy ehhez a procihoz minek neked CF? Egy őskövület s939-es Athlonnal van kb. egyszinten. -
pumpa2007 #61770 Sziasztok. segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Amd a4 6320 procim amiben ugy hd 8370d integrál vga-val rendelkezik.
És most tettem a gépembe egy msi hd 5750 gddr5 1 gb - viderokarit. szeretném hogy duálban menjenek. de a catalystban nem tudom bepipálni a crossfire-t mivel nincs ilyen menüpont. Viszont ha bios-ban be kapcsolom az IGFX-et és elsődlegesbe teszem az alaplapi vga-t.
akkor az aidaban az irjaa hogy a 1481 mhz gpu. és ddr3 memoria van a pcie vgan. azt olvastam hogy duálba csak a 6000 szériával megy...
lefuttattam a 3d mark 11 -et . simán a hd5750-el graphics score: 2230 miután bekapcsoltam ezt az igfx-et 3900-at kapok...
de ha elsődlegesbe teszem a pci-e-t akkor nem történik semmi... és igy a biost nem látom csak ha átdugom a monitor kábelt az alaplapira.
és ilyenkor csak akkor ad képet ha betöltött a win. linkelek egy képet...
Az lenne a kérdésem akkor most duálban vagy sem? egybként gpu-z 700 mhz-t ír!!!
köszönöm a válaszokat!