Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
pumpa2007 #61770 Sziasztok. segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy Amd a4 6320 procim amiben ugy hd 8370d integrál vga-val rendelkezik.
És most tettem a gépembe egy msi hd 5750 gddr5 1 gb - viderokarit. szeretném hogy duálban menjenek. de a catalystban nem tudom bepipálni a crossfire-t mivel nincs ilyen menüpont. Viszont ha bios-ban be kapcsolom az IGFX-et és elsődlegesbe teszem az alaplapi vga-t.
akkor az aidaban az irjaa hogy a 1481 mhz gpu. és ddr3 memoria van a pcie vgan. azt olvastam hogy duálba csak a 6000 szériával megy...
lefuttattam a 3d mark 11 -et . simán a hd5750-el graphics score: 2230 miután bekapcsoltam ezt az igfx-et 3900-at kapok...
de ha elsődlegesbe teszem a pci-e-t akkor nem történik semmi... és igy a biost nem látom csak ha átdugom a monitor kábelt az alaplapira.
és ilyenkor csak akkor ad képet ha betöltött a win. linkelek egy képet...
Az lenne a kérdésem akkor most duálban vagy sem? egybként gpu-z 700 mhz-t ír!!!
köszönöm a válaszokat!