Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    hát játékra nem volt használva csak film+net de sztem is az aljzat vágta haza.De nem csodálkozok mert szó szerint vastagon állt benne a por még a vga foglalatba is volt pedig benne volt a kártya is.Gondolom évek óta nem volt takariva,minek az úgye.Mondta próbáljuk ki az én vga.mal mert az enyém jó,hát mondtam neki felejtsd el az a vga neki 5000ft volt,a 8800gts az enyém meg 30 használtan gtx580 én nem kockáztatom hogy beleteszem abba a fosba,pláne olyan táp mellé el se birta volna.Nekem is volt táp gondom,reset meg..stb játék alatt pedig nem az az ocska szar volt de nem is az a nagyon márkás,hkc 450w kevés volt sztem a vga-nak 8+4 fázis kell asszem a karira.Cseréltem thermaltake 650-re most nem tom milyen tipus talán G650M az van az oldalára irva,fél moduláris 24 körül volt szálittással együtt de nem bántam meg.

Már csak a saját régi gépemet kéne megcsinálni cmos settings wrong de a billentyű nem megy,elemet hiába cserélek,olvastam hogy lehet jumperelni az elem melett van,ami ott van abba nekem nincs jumper szal az se megy igy,nemtom ha a dvd iróról belerakom az úgy jó lesz?
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.12.01. 18:57:57